ELS DOCTORS

A Clínica Stoma comptem amb un equip multidisciplinari integrat per doctors de gran reputació, formats a Espanya i a l’estranger (USA, França, Suècia…) i amb una sòlida trajectòria. Tots ells són professionals que gaudeixen d’un ampli reconeixement internacional en l’àmbit mèdic i també en l’entorn acadèmic.

De fet, els membres de l’equip de Stoma imparteixen habitualment sessions formatives i participen intensament en activitats docents i divulgatives: classes universitàries, màsters, xerrades, ponències, llibres, col·laboracions en revistes internacionals, etc.

Dr. Jaume Llena

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona i en Estomatologia per la Universitat de Montpellier, va obtenir al 1985 el certificat d’Implants a la universitat sueca de Lund. Des d’aquest mateix any, és director del Departament de Cirurgia d’Implants i Pròtesis de la Clínica Dental Stoma.

Entre 2003 i 2006 va ser president de la Societat Espanyola de Pròtesi Estomatològica (SEPES), i també va ser un dels membres fundadors de l’Acadèmia de Osteointegració dels Estats Units. Tanmateix , és membre de la Societat Espanyola de Periodòncia (SEPA), Societat Espanyola de Cirurgia Bucal (SECIB) i de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques. Actualment és professor del Màster Oficial d’Odontologia Restauradora i Estètica (MORE) a la UIC.

Dr. Oriol Llena

Doctor Dental Surgery per la University of the Pacific (UOP) de San Francisco (CA, USA). Oriol Llena també és tècnic especialista en Pròtesi Dental, formació que va ampliar al Departament Maxil·lofacial de la Universitat de Califòrnia – Los Angeles (UCLA). L’any 1993 es va incorporar com a codirector del Departament de Pròtesis i Estètica de la Clínica Stoma.

Ha impartit múltiples cursos i participat en congressos sobre prostodòncia a Espanya, Europa, Àsia i els Estats Units d’Amèrica. És membre del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, la Societat Espanyola de Pròtesi Estomatològica (SEPES) i la Califòrnia Dental Association (CDA).

Dr. Juan Oliveres

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i en Estomatologia per la Universitat Complutense de Madrid, el doctor Joan Oliveres és un actiu membre de l’Associació Americana d’Endodòncia i ha presentat nombroses obres i conferències tant a Espanya com a l’estranger.

Des del 1970 és director del Departament de Endodòncia de la Clínica Dental Stoma. Va ser vicepresident del Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya i vocal de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.

Dra. Mónica Vicario

Llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona, Certificat de Periodòncia i Implants a la Tufts University de Boston (USA,1999-2002), Diplomate de l’American Board of Periodontology i Títol de Doctora en Odontologia Cum Laude per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Actualment és professora del Màster de Periodòncia de la UIC, del qual va ser codirectora durant 8 anys. Des del 2002 és directora del Departament de Periodòncia de la Clínica Dental Stoma.

És, a més, membre de la Junta Directiva de la Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració (SEPA), Soci Titular Especialista de SEPA, soci de la Societat Catalana d’Odontoestomatologia, membre de l’American Academy of Periodontology i de l’American Association of Periodontology (AAP), entre d’altres organitzacions.

Dra. Barrachina

Dra. Lalo Barrachina

És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i Metge especialista en Estomatologia per la Universitat Complutense de Madrid, on va cursar també el seu Doctorat.

Des del 1981, treballa al Departament de Conservadora de la Clínica Dental Stoma.

És Membre titular de la Societat Espanyola d’Odontopediatria i de l’Acadèmia Americana d’Odontopediatria.

Dra. Carmen Prió

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i Metge especialista en Estomatologia per la mateixa universitat, des del 1981 és directora del departament d’Odontopediatria de la Clínica Dental Stoma.

Entre 1991 i 1993, va ser secretària de la Junta Directiva de la Societat Espanyola d’Odontopediatria. Actualment, és membre honorífic de la Societat de Odontopediatria.