UN GRAN EQUIP EN LES MILLORS INSTAL·LACIONS

Sarmi per web 3
Experiència, prestigi, innovació, tecnologia i confiança. Són els trets que defineixen la Clínica Dental Stoma, pionera a Europa en serveis multidisciplinaris i centre de referència nacional i internacional per a qualsevol patologia relacionada amb la salut i l’estètica dental.

Fundada el 1970, a Clínica Stoma posem a disposició dels nostres pacients unes modernes instal·lacions que permeten oferir un tractament integral, des de l’odontologia preventiva fins a la cirurgia, passant per l’endodòncia, la periodòncia i els implants, entre d’altres especialitats. Tot això en un únic espai i sota la responsabilitat de la Clínica com a centre de contrastada solvència. El nostre objectiu és oferir el millor servei, amb les mínimes molèsties i desplaçaments.

Els professionals que treballen a Stoma compten amb una àmplia experiència i són considerats referents internacionals en les seves respectives especialitats. Són o han estat professors de diferents universitats i imparteixen conferències en jornades i congressos per a especialistes a nivell nacional i internacional.

El diagnòstic per la imatge mitjançant la radiologia digital és una eina imprescindible a l’odontologia actual. A Stoma estem equipats amb equips de radiologia digital 2D i 3D d’última tecnologia. Aquesta última es genera a través d’un CBT (Cone Bean Computed Tomography) o scanner.

Tecnología Clínica Dental Stoma

Durant les nostres més de quatre dècades d’activitat, a Clínica Stoma ens hem situat a l’avantguarda dels tractaments dentals. Conscients de que la formació continuada és un aspecte essencial en qualsevol disciplina relacionada amb la salut, els membres de l’equip de Stoma es formen constantment en les seves àrees d’especialitat, assegurant així els millors tractaments per a cada cas.

CITA PRÈVIA

He llegit i accepto la política de privacitat