Coneix-nos

Fundada el 1970 pel Dr. Jaume Llena Amat, a Clínica Dental Stoma posem a disposició dels nostres pacients unes modernes instal·lacions que permeten oferir un tractament integral, des de l’estètica dental fins a la cirurgia, passant per l’endodòncia, la periodòncia i els implants, entre d’altres especialitats.

Clínica Dental Stoma

La clínica

Experiència, prestigi, innovació, tecnologia i confiança. Són els trets que defineixen la Clínica Dental Stoma, centre odontològic pioner a Europa en serveis multidisciplinaris i clínica de referència nacional i internacional per a qualsevol patologia relacionada amb la salut i l’estètica dental.

Equip

A Clínica Dental Stoma comptem amb un equip multidisciplinari integrat per doctors de gran reputació, formats a Espanya i a l’estranger (USA, França, Suècia…) i amb una sòlida trajectòria. Tots ells són professionals que gaudeixen d’un ampli reconeixement internacional en l’àmbit mèdic i també en l’entorn acadèmic.

Equip

Testimonis

Testimonis

El tracte humà i la proximitat entre professional i pacient és un dels pilars de Clínica Dental Stoma. Apostem per una relació propera i familiar, que faciliti les bones sensacions del pacient i l’ajudi a gaudir d’un entorn relaxat i distès. 

(34) 932 012 511Demana
cita