La clínica

Experiència, prestigi, innovació, tecnologia i confiança. Són els trets que defineixen la Clínica Dental Stoma, centre odontològic pioner a Europa en serveis multidisciplinaris i clínica de referència nacional i internacional per a qualsevol patologia relacionada amb la salut i l’estètica dental.

La clínica

Fundada el 1970 pel Dr. Jaume Llena Amat, a Clínica Dental Stoma posem a disposició dels nostres pacients unes modernes instal·lacions que permeten oferir un tractament integral, des de l’estètica dental fins a la cirurgia, passant per l’endodòncia, la periodòncia i els implants, entre d’altres especialitats. Tot això en un únic espai i sota la responsabilitat de la Clínica com a centre odontològic de contrastada solvència. El nostre objectiu és oferir el millor servei, amb les mínimes molèsties i desplaçaments.

Els professionals que treballen a Stoma compten amb una àmplia experiència i són considerats referents internacionals en les seves respectives especialitats. Són o han estat professors de diferents universitats i imparteixen conferències en jornades i congressos per a especialistes a nivell nacional i internacional.

El diagnòstic per la imatge mitjançant la radiologia digital és una eina imprescindible a l’odontologia actual. A Clínica Dental Stoma estem equipats amb equips de radiologia digital 2D i 3D d’última tecnologia. Aquesta última es genera a través d’un CBT (Cone Bean Computed Tomography) o scanner.

Durant les nostres més de quatre dècades d’activitat, a Clínica Dental Stoma ens hem situat a l’avantguarda dels tractaments dentals. Conscients de que la formació continuada és un aspecte essencial en qualsevol disciplina relacionada amb la salut, els membres de l’equip de Stoma es formen constantment en les seves àrees d’especialitat, assegurant així els millors tractaments per a cada cas.

La clínica

(34) 932 012 511Demana
cita