Somriure

No t’agrada l’expressió i la forma del teu somriure? Tens les dents separades? Vols lluir unes dents més blanques? Quan somrius, se’t veuen molt les genives?

No t’agrada l’expressió i la forma del teu somriure?

No només el color, la forma o la posició de les dents és important. Aquestes s’han de relacionar amb la boca i la cara de forma adequada per aconseguir un somriure bonic i harmonitzat. A la Clínica Stoma estudiarem el teu cas i ho analitzarem junts per trobar la millor solució.

Tens les dents separades?

Existeixen diferents tractaments per a les dents separades, com les carilles dentals o l’ortodòncia. A Clínica Stoma estudiarem la millor opció per tu i t’exposarem els avantatges de cadascuna d’elles perquè junts puguem prendre la decisió òptima.

Vols lluir unes dents més blanques?

Deixa’ns ajudar-te a aconseguir un efecte òptim d’una manera segura i saludable. La intensitat de l’emblanquiment dependrà de cada pacient i del seu color particular, que haurà de ser estudiat per l’especialista amb l’objectiu de determinar les expectatives del tractament. Recorda que hi ha algunes circumstàncies en que no és aconsellable l’emblanquiment (dones embarassades o en període de lactància, diabetis, malalties cardíaques, menors de 13 anys).

Quan somrius, se’t veuen molt les genives?

L’anomenat “somriure gingival” pot tenir diferents causes, com un múscul elevador del llavi superior massa desenvolupat o una estreta connexió entre el llavi i les genives. És important analitzar bé les teves necessitats, amb professionals qualificats i experimentats, per prendre una decisió correcta. D’aquesta manera et sentiràs a gust amb el teu somriure.

(34) 932 012 511Demana
cita