Testimonis

El tracte humà i la proximitat entre professional i pacient és un dels pilars de Clínica Dental Stoma. Apostem per una relació propera i familiar, que faciliti les bones sensacions del pacient i l’ajudi a gaudir d’un entorn relaxat i distès.

Tot això, sense perdre l’essència de Clínica Dental Stoma: màxima professionalitat i eficiència en els tractaments que cada pacient requereix. Els nostres pacients són el nostre millor actiu. I els seus testimonis, el nostre millor aval.

No sembla que vagi a una clínica, sinó a veure uns amics

S. Torres (75 anys), Director Comercial

Les primeres coses que em vénen al cap quan penso en la clínica Stoma són simpatia i tranquil·litat. Simpatia perquè no sembla que entri a una clínica per a un tractament, sinó per saludar uns amics: adéu al temor reverencial als metges i infermers/es. I tranquil·litat perquè amb qualsevol problema que tingui sé que estic en bones mans i m’ho solucionaran.

La coordinació entre l’equip mèdic ha estat absoluta

I. Bennaim (43 anys), Empresari del Sector Esports i Oci

El meu projecte de reconstrucció era de gran complexitat; la professionalitat i la coordinació entre l’equip mèdic ha estat absoluta i el tracte rebut per part de tot l’equip exemplar. Després de dos anys de tractament, vull donar les gràcies a la Clínica Stoma, i en particular a la Doctora Vicario i al Doctor Jaume Llena, pel resultat obtingut i el tracte rebut.

Tinc una aposta amb el Dr. Llena per quan em facin mal, però no hi ha manera!

O. Nebreda (68 anys), “Ninotaire”

He utilitzat durant molts anys els serveis de l’Stoma, com li dic jo, i mai he tingut cap queixa. I mira que m’han fet de tot! Tinc apostat un raspall de dents elèctric amb el Dr. Llena si em fa mal o sento el més mínim dolor i no hi ha manera. Això ho dic per aquells que pensen que anar al dentista és una creu. En el meu cas és una delícia i ni me n’adono -excepte a l’hora de pagar, és clar-. Però els diners millor invertits són en salut, feu-me cas.

Ara ja puc dir que tinc un gran somriure gràcies a tot l’equip de Stoma

C. Gisbert (37 anys), Agent d’assegurances

Patia un problema greu de genives que no havia aconseguit resoldre en un altre maxil·lofacial, i em van aconsellar Stoma. Jo no els coneixia, però no sóc de segones opinions, així que vaig confiar en ells. El doctor Oriol Llena i la doctora Mónica Vicario van agafar el meu cas com a excepcional a causa de la dificultat que comportava, i també a causa de la meva anterior mala experiència. Després de totes les operacions amb la doctora Vicario, he pogut comprovar la seva gran professionalitat a l’hora d’operar i del seguiment que fan de tota l’evolució. No he tingut cap complicació com m’havia passat anteriorment. Ara ja puc dir que gràcies a tot l’equip del doctor Llena i la doctora Vicario tinc un gran somriure. No oblidaré mai el gran tracte que he rebut.

Gràcies a Clínica Stoma me’n vaig tranquil a totes les meves aventures

A. Bosch (48 anys), Aventurer i Emprenedor

Sóc client i fan de Clínica Stoma perquè disposen de grans especialistes en cada àrea, i m’han pogut solucionar perfectament problemes complexes. I també perquè donen molta importància a la prevenció. Gràcies a això ara tinc una bona salut dental i me’n vaig tranquil a totes les meves aventures.

El meu dentista de tota la vida… em va recomanar venir a Stoma!

A. Gutiérrez (41 anys), Periodista i Estilista

He tingut la gran sort de topar-me amb professionals molt bons i molt íntegres, de no haver estat així mai m’haguessin derivat a Stoma. Vaig tenir un problema bastant seriós a la boca i el meu dentista de tota la vida em va dir el següent: “Ana, si això em passés a mi només em posaria en mans dels germans Llena!” Jo crec que això ho diu tot. Però si m’ho permeteu, ara que han passat tants anys m’agradaria agrair a tot l’equip, especialment la Maite, pel seu tracte immillorable, per l’afecte i per aquesta proximitat que et brinda en els moments durs i fa que et sentis com a casa, quan tots sabem que el més agradable que et poden fer al dentista són les higienes, tota la resta està de més!

T’expliquen tot el que et fan a mesura que treballen

C. Esquerdo

Sóc pacient de la Clínca Stoma des de fa més de 25 anys. Conec l’equip de metges i infermeres i el tracte que et donen és totalment personal i excel·lent. En qualsevol tractament i visita t’expliquen amb tota mena de detall tot el que t’estan fent a mesura que treballen, i això dóna molta confiança i tranquil·litat perquè no hi ha cap sorpresa. Recomanaria totalment la Clínica Dental Stoma.

Em van transmetre afecte i confiança

M. Aguiló (38 anys), Fundadora “Popcorner”

No recordo la primera vegada q vaig venir a veure a la Dra Prio; deuria tenir la meva primera càries i uns 6 anys. El que sí recordo és la confiança i l’afecte que em va transmetre ella. Al llarg de la meva vida he anat tenint problemes diversos relacionats amb la boca i sempre m’ha reenviat als professionals adequats dins de la Clínica Stoma. Van innovant pel que fa a tècniques i renovant la seva tecnologia constantment per donar un servei punter i eficaç. Tant és així que mai he dubtat a portar aquí als meus fills perquè la Dra. Prio i el seu equip segueixin cuidant de les nostres boques.

Et fan sentir còmode en una situació incòmode!

A. Benach (50 anys), Fundadora “Òxids”

Fa més de 30 anys que sóc pacient de Stoma i m’agradaria destacar la gran professionalitat i amabilitat tant del personal com dels Doctors i Doctores. T’expliquen amb detall tot el què et van fent i mai tens la sensació de que tenen pressa. Et fan sentir còmode en una situación incòmode!

(34) 932 012 511Demana
cita