Dents

T’estan sortint els queixals del seny i et fan mal? Et fan mal les dents o tens una infecció a la boca? Se t’ha trencat una dent i necessites reconstruir-la? Tens una càries que et molesta o et fa mal? Necessites implants dentals? Et falta alguna dent o queixal? Tens una pròtesi dental antiga que…

T’estan sortint els queixals del seny i et fan mal?

L’aparició del tercer molar (conegut popularment com ‘queixal del seny’) es produeix quan la resta de dents ja ha aparegut. Això comporta, en algunes ocasions, que no hi hagi prou espai, i la geniva queda per sobre del queixal, inflamant-se i sovint infectant-se. La forma d’actuar no necessàriament és l’extracció del queixal; pot ser que se solucioni amb una petita intervenció. En qualsevol cas, convé tractament per curar la infecció i alleujar el dolor.

Et fan mal les dents o tens una infecció a la boca?

Hi ha múltiples causes que expliquen aquestes malalties i afeccions. El més aconsellable és actuar amb rapidesa, ja que en cas contrari el dolor augmentarà i, en el cas de les infeccions, s’estendran i s’agreujaran. A Stoma portem més de 40 anys tractant patologies dentals i bucals: confia en el nostre criteri professional per obtenir un diagnòstic fiable i procedir com correspongui en cada cas.

Se t’ha trencat una dent i necessites reconstruir-la?

Un cop descartada (o resolta, si és el cas) una possible infecció, podem utilitzar carilles dentals, resines compostes, corones, etc. Cada cas requereix una solució diferent, i a Clínica Stoma t’ajudarem a prendre la decisió òptima per a tu.

Tens una càries que et molesta o et fa mal?

Les càries són una patologia molt freqüent que requereix una actuació ràpida per evitar dolor i infecció. A Stoma apostem per la resina composta com a material restaurador.

Necessites implants dentals?

L’equip de Stoma va ser un dels pioners a Espanya en la cirurgia d’implants, després d’un període de formació a Suècia amb els millors especialistes del món. Actualment, els professionals de la nostra clínica són una referència en l’entorn mèdic i és habitual que se’ls consulti per resoldre els casos més difícils i complicats.

Et falta alguna dent o queixal?

La mancança d’una dent o queixal dificulta la masticació i empitjora la nostra salut bucodental, ja que la resta de dents tendiran a ocupar l’espai deixat per la peça absent. Podem solucionar-ho amb un implant o, si l’arrel està intacta, solucionar-ho amb una corona. En qualsevol cas, és convenient actuar.

Tens una pròtesi dental antiga que necessites canviar?

Quan parlem de pròtesis dentals, és fonamental una bona planificació del cas; des de la dent unitària fins la restauració total de la boca. Per això a Stoma el protesista és l’encarregat de valorar el cas i poder dirigir el tractament a Client. Actualment els resultats que s’obtenen amb aquestes tècniques i materials són espectaculars.

Tens les dents desgastades?

Com en els casos de fractura dental, hi ha diferents tractaments, que poden anar des de carilles de porcellana fins a resines i/o corones. Sempre és fonamental l’assessorament de professionals experimentats.

(34) 932 012 511Demana
cita