Genives

Et sagnen les genives? Tens un excés de geniva? Et fan mal les genives? Se’t retreuen les genives? Pateixes pèrdua d’os? Necessites fer-te una neteja dental?

Et sagnen les genives?

Contràriament al que molts creuen, el sagnat de genives no és una cosa normal. Implica que hi ha alguna malaltia que pot donar lloc a la gingivitis. El problema és que sovint aquest sagnat es produeix mentre ens raspallem les dents, el que porta erròniament a abandonar la higiene de la boca. Això agreuja la situació i pot ser font de patologies cada vegada més importants. L’equip d’especialistes de Clínica Stoma elaborarà un diagnòstic i prescriurà un tractament. Tanmateix, t’ajudarà a establir les mesures preventives per a minimitzar els riscos de recaiguda.

Tens un excés de geniva?

Algunes persones es troben incòmodes amb l’aspecte de la seva boca al somriure, ja que les genives són més visibles del que desitjarien. En molts casos, això es pot solucionar amb una intervenció de microcirurgia, a través de la qual s’elimina part de la geniva i es dóna, així, més protagonisme a les dents. El resultat és una boca bonica que referma la nostra seguretat a somriure.

Et fan mal les genives?

Les genives són un bon termòmetre de la nostra salut general, per la qual cosa un mal de genives sempre ha de ser atès amb l’atenció que mereix, encara que en principi no revesteixi gravetat. El dolor a les genives pot ser conseqüència de múltiples factors: aftes, gingivitis, una higiene insuficient o fins i tot consum de tabac. A Stoma estudiarem el teu cas per procedir amb el tractament adequat.

Se’t retreuen les genives?

Ja sigui per una qüestió estètica o de salut dental, les genives que pugen (descobrint l’arrel i mostrant una dent més llarga) poden i han de ser corregides. Consulta amb el nostre equip d’especialistes les possibilitats per millorar el teu cas. Junts, ho analitzarem i et proposarem una solució eficient.

Pèrdua d’os

Si la pèrdua d’os es troba encara en estat incipient, actualment és possible revertir-la amb resultats més que notables, a través d’un tractament adequat i d’una higiene continuada per part del pacient. En els casos més greus, és convenient actuar i es poden aconseguir solucions adequades, fins i tot a llarg termini. En aquests casos, procedim primer amb una fase inicial desinflamatòria mitjançant higienes i a continuació avaluarem la necessitat d’una segona fase de tractament periodontal especialitzat.

Necessites fer-te una neteja dental?

Una correcta higiene dental és clau per a evitar malalties i fins i tot infeccions que puguin derivar en patologies més greus. L’equip especialitzat d’higienistes dentals de la Clínica Stoma, amb una àmplia experiència, s’encarrega de complementar la neteja amb recomanacions personalitzades sobre higiene bucal.

(34) 932 012 511Demana
cita