Tractaments

Durant les nostres més de quatre dècades d’activitat, a Clínica Dental Stoma ens hem situat a l’avantguarda dels tractaments dentals.

Estètica dental

L’estètica dental sempre ha estat una de les prioritats de Clínica Dental Stoma. I per obtenir els millors resultats, es treballa en equip des de tots els departaments. A Stoma és fonamental mantenir i aconseguir la millor estètica i salut dental.

Saber-ne més Estètica dental

Implants dentals

La llarga experiència, el fet de treballar en equip i continuar amb el seguiment dels pacients al llarg dels anys, ha convertit l’equip de la Clínica Dental Stoma en autèntics especialistes en estètica sobre implants dentals.

Saber-ne més Implants dentals

Periodòncia

La malaltia periodental és una de les principals causes de pèrdua dentària en adults, afectant a tres de cada quatre persones en algun moment de la seva vida.

Saber-ne més Periodòncia

Pròtesis dentals

La prostodòncia s’encarrega de recuperar i protegir les dents malmeses o inexistents. En molts casos requereix una restauració mitjançant pròtesis dentals, és a dir, mitjançant carilles dentals de ceràmica, corones o ponts, ja siguin suportats sobre dents naturals o sobre implants.

Saber-ne més Pròtesis dentals

Endodòncia

Una endodòncia consisteix en l’eliminació del teixit pulpar malalt (infectat) de l’interior dels conductes de la dent, en la neteja i preparació dels conductes fins al final de les arrels i en reomplir i obturar completament els conductes amb un material especial.

Saber-ne més Endodòncia

Higiene dental

Des del departament de prevenció i tractament de suport de les malalties periodentals, Montse Costa , Encarna Bonet, Carme García, Roncero Susana i Carmen Mateo, com higienistes dentals contribueixen a millorar la salut periodontal.

Saber-ne més Higiene dental

(34) 932 012 511Demana
cita