Implants Dentals

Els implants dentals van experimentar un gran canvi a partir dels anys 80 amb el descobriment dels implants osteointegrats a Suècia i passen a ser un tractament amb garanties d’èxit a llarg termini. L’any 1985 especialistes de la clínica Stoma viatgen a Suècia per aprendre la tècnica i al març de 1986 es realitza la primera cirugia d’implants a Stoma, convertint-se així en un dels 5 equips pioners a Espanya . Actualment i tres dècades després, aquells primers pacients continuen portant les seves noves dents sobre els implants.

La llarga experiència, el fet de treballar en equip i continuar amb el seguiment dels pacients al llarg dels anys, ha convertido al equipo de la clínica Stoma en verdaderos especialistas en la estética sobre implantes, un dels objectius més difícils d’aconseguir a dia d’avui en odontologia. S’han arribat a impartir un gran nombre de cursos i conferències tant a Espanya com a l’estranger i és una referència per a molts companys que els confien els casos més difícils.

Implantes Dentales Stoma

PREGUNTES FREQÜENTS

POT PROVOCAR-ME ALGUNA AL·LÈRGIA O REBUIG?

No, tot i que sí que es pot registrar una falta d’integració que ens obligui a canviar l’implant per un altre.

HI POT HAVER UNA INFECCIÓ?

És molt difícil, sempre es realitza amb una cobertura antibiòtica i en un ambient esterilitzat, tot i amb això, les mesures higièniques del pacient són importants.

SI TINC POC OS ÉS POSSIBLE SUBJECTAR LA PRÒTESI AMB IMPLANTS?

Existeixen tècniques regeneradores especials per solucionar alguns casos, així com diferents opcions protèsiques.

HI PODEN HAVER COMPLICACIONS DESPRÉS DE QUE M'HAGIN COL·LOCAT LA PRÒTESI?

Les complicacions no són molt freqüents. Hi pot haver un descimentat, afluixament dels cargols de connexió, fractures de porcellana, desgast de la resina, despreniment d’alguna dent; gairebé sempre degudes a una sobrecàrrega o excès de la funció, el que també passa amb les dents naturals i, per tant, hem de col·locar una placa de descàrrega (protector nocturn) per minimitzar-les.

CITA PRÈVIA

He llegit i accepto la política de privacitat