UNA SOLUCIÓ PER A CADA PROBLEMA

SOMRIURE

NO T’AGRADA L’EXPRESSIÓ I LA FORMA DEL TEU SOMRIURE?

No només el color, la forma o la posició de les dents és important. Aquestes s’han de relacionar amb la boca i la cara de forma adequada per aconseguir un somriure bonic i harmonitzat. A la Clínica Stoma estudiarem el teu cas i ho analitzarem junts per trobar la millor solució.

TENS LES DENTS SEPARADES?

Existeixen diferents tractaments per a les dents separades, com les carilles dentals o l’ortodòncia. A Clínica Stoma estudiarem la millor opció per tu i t’exposarem els avantatges de cadascuna d’elles perquè junts puguem prendre la decisió òptima.

VOLS LLUIR UNES DENTS MÉS BLANQUES?

Deixa’ns ajudar-te a aconseguir un efecte òptim d’una manera segura i saludable. La intensitat de l’emblanquiment dependrà de cada pacient i del seu color particular, que haurà de ser estudiat per l’especialista amb l’objectiu de determinar les expectatives del tractament. Recorda que hi ha algunes circumstàncies en que no és aconsellable l’emblanquiment (dones embarassades o en període de lactància, diabetis, malalties cardíaques, menors de 13 anys).

QUAN SOMRIUS, SE’T VEUEN MOLT LES GENIVES?

L’anomenat “somriure gingival” pot tenir diferents causes, com un múscul elevador del llavi superior massa desenvolupat o una estreta connexió entre el llavi i les genives. És important analitzar bé les teves necessitats, amb professionals qualificats i experimentats, per prendre una decisió correcta. D’aquesta manera et sentiràs a gust amb el teu somriure.

Dents

T’ESTAN SORTINT ELS QUEIXALS DEL SENY I ET FAN MAL?

L’aparició del tercer molar (conegut popularment com ‘queixal del seny’) es produeix quan la resta de dents ja ha aparegut. Això comporta, en algunes ocasions, que no hi hagi prou espai, i la geniva queda per sobre del queixal, inflamant-se i sovint infectant-se. La forma d’actuar no necessàriament és l’extracció del queixal; pot ser que se solucioni amb una petita intervenció. En qualsevol cas, convé tractament per curar la infecció i alleujar el dolor.

ET FAN MAL LES DENTS O TENS UNA INFECCIÓ A LA BOCA?

Hi ha múltiples causes que expliquen aquestes malalties i afeccions. El més aconsellable és actuar amb rapidesa, ja que en cas contrari el dolor augmentarà i, en el cas de les infeccions, s’estendran i s’agreujaran. A Stoma portem més de 40 anys tractant patologies dentals i bucals: confia en el nostre criteri professional per obtenir un diagnòstic fiable i procedir com correspongui en cada cas.

SE T’HA TRENCAT UNA DENT I NECESSITES RECONSTRUIR-LA?

Un cop descartada (o resolta, si és el cas) una possible infecció, podem utilitzar carilles dentals, resines compostes, corones, etc. Cada cas requereix una solució diferent, i a Clínica Stoma t’ajudarem a prendre la decisió òptima per a tu.

TENS UNA CÀRIES QUE ET MOLESTA O ET FA MAL?

Les càries són una patologia molt freqüent que requereix una actuació ràpida per evitar dolor i infecció. A Stoma apostem per la resina composta com a material restaurador.

NECESSITES IMPLANTS DENTALS?

L’equip de Stoma va ser un dels pioners a Espanya en la cirurgia d’implants, després d’un període de formació a Suècia amb els millors especialistes del món. Actualment, els professionals de la nostra clínica són una referència en l’entorn mèdic i és habitual que se’ls consulti per resoldre els casos més difícils i complicats.

ET FALTA ALGUNA DENT O QUEIXAL?

La mancança d’una dent o queixal dificulta la masticació i empitjora la nostra salut bucodental, ja que la resta de dents tendiran a ocupar l’espai deixat per la peça absent. Podem solucionar-ho amb un implant o, si l’arrel està intacta, solucionar-ho amb una corona. En qualsevol cas, és convenient actuar.

TENS UNA PRÒTESI DENTAL ANTIGA QUE NECESSITES CANVIAR?

Quan parlem de pròtesis dentals, és fonamental una bona planificació del cas; des de la dent unitària fins la restauració total de la boca. Per això a Stoma el protesista és l’encarregat de valorar el cas i poder dirigir el tractament a Client. Actualment els resultats que s’obtenen amb aquestes tècniques i materials són espectaculars.

TENS LES DENTS DESGASTADES?

Com en els casos de fractura dental, hi ha diferents tractaments, que poden anar des de carilles de porcellana fins a resines i/o corones. Sempre és fonamental l’assessorament de professionals experimentats.

Genives

ET SAGNEN LES GENIVES?

Contràriament al que molts creuen, el sagnat de genives no és una cosa normal. Implica que hi ha alguna malaltia que pot donar lloc a la gingivitis. El problema és que sovint aquest sagnat es produeix mentre ens raspallem les dents, el que porta erròniament a abandonar la higiene de la boca. Això agreuja la situació i pot ser font de patologies cada vegada més importants. L’equip d’especialistes de Clínica Stoma elaborarà un diagnòstic i prescriurà un tractament. Tanmateix, t’ajudarà a establir les mesures preventives per a minimitzar els riscos de recaiguda.

TENS UN EXCÉS DE GENIVA?

Algunes persones es troben incòmodes amb l’aspecte de la seva boca al somriure, ja que les genives són més visibles del que desitjarien. En molts casos, això es pot solucionar amb una intervenció de microcirurgia, a través de la qual s’elimina part de la geniva i es dóna, així, més protagonisme a les dents. El resultat és una boca bonica que referma la nostra seguretat a somriure.

¿Te duelen las encías?

Las encías son un buen ‘termómetro’ de nuestra salud general, por lo que un dolor de encías siempre debe ser atendido con la atención que merece, aunque en principio no revista gravedad. El dolor en las encías puede ser consecuencia de múltiples factores: aftas, gingivitis, una higiene insuficiente o incluso consumo de tabaco. En Stoma estudiaremos tu caso para proceder con el tratamiento adecuado.

SE’T RETREUEN LES GENIVES?

Ja sigui per una qüestió estètica o de salut dental, les genives que pugen (descobrint l’arrel i mostrant una dent més llarga) poden i han de ser corregides. Consulta amb el nostre equip d’especialistes les possibilitats per millorar el teu cas. Junts, ho analitzarem i et proposarem una solució eficient.

PÈRDUA D’OS

Si la pèrdua d’os es troba encara en estat incipient, actualment és possible revertir-la amb resultats més que notables, a través d’un tractament adequat i d’una higiene continuada per part del pacient. En els casos més greus, és convenient actuar i es poden aconseguir solucions adequades, fins i tot a llarg termini. En aquests casos, procedim primer amb una fase inicial desinflamatòria mitjançant higienes i a continuació avaluarem la necessitat d’una segona fase de tractament periodontal especialitzat.

NECESSITES FER-TE UNA NETEJA DENTAL?

Una correcta higiene dental és clau per a evitar malalties i fins i tot infeccions que puguin derivar en patologies més greus. L’equip especialitzat d’higienistes dentals de la Clínica Stoma, amb una àmplia experiència, s’encarrega de complementar la neteja amb recomanacions personalitzades sobre higiene bucal.

CITA PRÈVIA

He llegit i accepto la política de privacitat