TESTIMONIS

El tracte humà i la proximitat entre professional i pacient és un dels pilars de Clínica Stoma. Apostem per una relació propera i familiar, que faciliti les bones sensacions del pacient i l’ajudi a gaudir d’un entorn relaxat i distès. Tot això, sense perdre l’essència de Stoma: màxima professionalitat i eficiència en els tractaments que cada pacient requereix.

Els nostres pacients són el nostre millor actiu. I els seus testimonis, el nostre millor aval.

 • "No sembla que vagi a una clínica, sinó a veure uns amics"

  Les primeres coses que em vénen al cap quan penso en la clínica Stoma són simpatia i tranquil·litat. Simpatia perquè no sembla que entri a una clínica per a un tractament, sinó per saludar uns amics: adéu al temor reverencial als metges i infermers/es. I tranquil·litat perquè amb qualsevol problema que tingui sé que estic en bones mans i m'ho solucionaran.
  S. Torres (75 anys), Director Comercial
 • "La coordinació entre l'equip mèdic ha estat absoluta"

  El meu projecte de reconstrucció era de gran complexitat; la professionalitat i la coordinació entre l'equip mèdic ha estat absoluta i el tracte rebut per part de tot l'equip exemplar. Després de dos anys de tractament, vull donar les gràcies a la Clínica Stoma, i en particular a la Doctora Vicari i al Doctor Jaume Llena, pel resultat obtingut i el tracte rebut".
  I. Bennaim (43 anys), Empresari del Sector Esports i Oci
 • "Tinc una aposta amb el Dr. Llena per quan em facin mal, però no hi ha manera!"

  He utilitzat durant molts anys els serveis de l'Stoma, com li dic jo, i mai he tingut cap queixa. I mira que m'han fet de tot! Tinc apostat un raspall de dents elèctric amb el Dr. Llena si em fa mal o sento el més mínim dolor i no hi ha manera. Això ho dic per aquells que pensen que anar al dentista és una creu. En el meu cas és una delícia i ni me n'adono -excepte a l'hora de pagar, és clar-. Però els diners millor invertits són en salut, feu-me cas.
  O. Nebreda (68 anys), “Ninotaire”
 • "Ara ja puc dir que tinc un gran somriure gràcies a tot l'equip de Stoma"

  Patia un problema greu de genives que no havia aconseguit resoldre en un altre maxil·lofacial, i em van aconsellar Stoma. Jo no els coneixia, però no sóc de segones opinions, així que vaig confiar en ells. El doctor Oriol Llena i la doctora Mònica Vicari van agafar el meu cas com a excepcional a causa de la dificultat que comportava, i també a causa de la meva anterior mala experiència. Després de totes les operacions amb la doctora Vicari, he pogut comprovar la seva gran professionalitat a l'hora d'operar i del seguiment que fan de tota l'evolució. No he tingut cap complicació com m'havia passat anteriorment. Ahora ya puedo decir que gracias a todo el equip del doctor Llena y la doctora Vicario tengo una gran sonrisa. No oblidaré mai el gran tracte que he rebut.
  C. Gisbert (37 anys), Agent d’assegurances
 • "Gràcies a Clínica Stoma me'n vaig tranquil a totes les meves aventures"

  Sóc client i fan de Clínica Stoma perquè disposen de grans especialistes en cada àrea, i m'han pogut solucionar perfectament problemes complexes. I també perquè donen molta importància a la prevenció. Gràcies a això ara tinc una bona salut dental i me'n vaig tranquil a totes les meves aventures.
  A. Bosch (48 anys), Aventurer i Emprenedor
 • "El meu dentista de tota la vida... em va recomanar venir a Stoma!"

  He tingut la gran sort de topar-me amb professionals molt bons i molt íntegres, de no haver estat així mai m'haguessin derivat a Stoma. Vaig tenir un problema bastant seriós a la boca i el meu dentista de tota la vida em va dir el següent: "Ana,si això em passés a mi només em posaria en mans dels germans Llena!" Jo crec que això ho diu tot. Però si m'ho permeteu, ara que han passat tants anys m'agradaria agrair a tot l'equip, especialment la Maite, pel seu tracte immillorable, per l'afecte i per aquesta proximitat que et brinda en els moments durs i fa que et sentis com a casa, quan tots sabem que el més agradable que et poden fer al dentista són les higienes, tota la resta està de més!
  A. Gutiérrez (41 anys), Periodista i Estilista
 • "T'expliquen tot el que et fan a mesura que treballen"

  Sóc pacient de la Clínca Stoma des de fa més de 25 anys. Conec l'equip de metges i infermeres i el tracte que et donen és totalment personal i excel·lent. En qualsevol tractament i visita t'expliquen amb tota mena de detall tot el que t'estan fent a mesura que treballen, i això dóna molta confiança i tranquil·litat perquè no hi ha cap sorpresa. Recomanaria totalment la Clínica Dental Stoma.  
  C.Esquerdo
 • "Em van transmetre afecte i confiança"

  No recordo la primera vegada q vaig venir a veure a la Dra Prio; deuria tenir la meva primera càries i uns 6 anys. El que sí recordo és la confiança i l'afecte que em va transmetre ella. Al llarg de la meva vida he anat tenint problemes diversos relacionats amb la boca i sempre m'ha reenviat als professionals adequats dins de la Clínica Stoma. Van innovant pel que fa a tècniques i renovant la seva tecnologia constantment per donar un servei punter i eficaç. Tant és així que mai he dubtat a portar aquí als meus fills perquè la Dra. Prio i el seu equip segueixin cuidant de les nostres boques.
  M. Aguiló (38 anys), Fundadora “Popcorner”
 • "Et fan sentir còmode en una situació incòmode!"

   

  “Fa més de 30 anys que sóc pacient de Stoma i m’agradaria destacar la gran professionalitat i amabilitat tant del personal com dels Doctors i Doctores. T’expliquen amb detall tot el què et van fent i mai tens la sensació de que tenen pressa. Et fan sentir còmode en una situación incòmode!"

  A. Benach (50 anys). Fundadora “Òxids”