Els seus implants necessiten manteniment?

Els seus implants necessiten manteniment?

Els últims treballs científics publicats demostren que els pacients que han patit Periodontitis (malaltia de les genives i ossos que suporta les dents) i que en l’actualitat són portadors d’implants dentals, tenen un major risc de patir periimplantitis.

Stoma

Els últims treballs científics publicats demostren que els pacients que han patit Periodontitis (malaltia de les genives i ossos que suporta les dents) i que en l’actualitat són portadors d’implants dentals, tenen un major risc de patir periimplantitis (infecció de la geniva i os que suporta els implants). Aquests estudis demostren a més que els pacients que segueixen un programa de manteniment i prevenció tenen un percentatge mínim de patir periimplantitis.

Al seu torn, els pacients que es mantenen en un programa de revisió supervisada després dels tractaments, tenen menor risc de patir inflamació de les genives voltant de les dents, les pròtesis i els implants, a més de presentar un percentatge menor de càries.

Per això des Clínica Stoma li recomanem seguir el nostre programa actiu de manteniment mitjançant visites periòdiques un cop finalitzat el tractament, garantint així conservar la boca sana i lliure d’infeccions i càries a llarg termini. De la mateixa importància és el manteniment realitzat pel pacient a casa, seguint les tècniques d’higiene i raspallat que recomanades pels nostres especialistes tenen la mateixa importància.

Truqui’ns al 932.012.511 o envieu-nos un correu a