Deixi de roncar i millori la seva qualitat de vida

Deixi de roncar i millori la seva qualitat de vida

Orthoapnea és un nou aparell intraoral patentat que està especialment indicat en el tractament de la síndrome d’apnea del son i roncs.

Deixi de roncar i millori la seva qualitat de vida

Què és l’apnea de la son?

Durant el son, els músculs responsables de mantenir la via respiratòria permeable pateixen una relaxació, el pas de l’aire a nivell de la faringe es veu dificultat, i com a resultat els teixits tous vibren produint el ronc. En moltes ocasions la manca de cabal d’aire produeix un descens en els nivells d’oxigen a la sang, el cervell és alertat per aquest descens i es produeixen nombroses interrupcions del son durant tota la nit.

Aquesta deficiència d’oxigen genera una sèrie de símptomes com la hipersomnolència, fatiga generalitzada, o depressió, entre d’altres. A nivell general fins i tot, Això augmenta el risc de determinades malalties com la hipertensió, infart, tromboembolisme, Diabetis tipus II, entre d’altres.

La hipersomnolència, la pèrdua de memòria, i les alteracions en l’estat d’ànim afecten a la vida personal, laboral i social dels malalts, sense oblidar el risc de patir un accident de trànsit o laboral al ser més vulnerables a adormir-se mentre realitzen aquestes activitats.

La solució més eficaç

Orthoapnea és un nou aparell intraoral patentat que està especialment indicat en el tractament de la síndrome d’apnea del son i roncs. El seu mecanisme d’acció es basa en un avanç controlat i confortable de la mandíbula , a través de l’augment del to muscular a nivell de la via aèria. D’aquesta manera es facilita el pas d’aire, eliminant els roncs i millorant els episodis d’apnea, que resulta en una marcada millora en la qualitat de vida dels pacients.

Consulti’ns si vostè pensa que pot patir apnea del son, avaluarem el seu cas, farem un diagnòstic i si cal li adaptarem un Orthoapnea a mida. No ho dubteu, és hora de dormir bé!

Orthoapnea: aparell intraoral patentat
Orthoapnea: aparell intraoral patentat
Orthoapnea: aparell intraoral patentat